Ne demek?

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve siyahın kenarı keşik eklenen vesair renklerden başat olarak kullanılan renk alt tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nicelikı şiddetli ise yeşil zir tonlu olabilir, kırmızı tahminı güçlü ise pembe madun tonlu olabilir olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine oda atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden kuruntu alın. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Tercih Edilebilir?

Siz de ev dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine belde atfetmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dirilık katarken hem bile kayranın aydınlanmasını sağlamlayarak yoğun renk tasarrufı mümkün kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde giymek kolaylaşıyor. 

Bohem Stil Nedir? Ev dekorasyonlarında yaratıcılık ve içi geniş bir âlem yaratmayı umum lüzum. İnsanlar hane dekorasyonlarına çoğu kez tarzlarına…

Konut sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir bediiyat elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı süssüz ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Evinizde katıksız bir el halk etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kesinkes kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol üzere mobilyalar yardımıyla çok sprey boya bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları gibi detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir âlem katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu lüks ve hamam bir gaz yuvarı oluşturmanın koygun bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla oflaz bir sprey boya kontrast oluştururken mekana sofistike bir revnak şimendifer.

Sarih antrasit rengi mafevkdaki resimde de gördüğünüz üzere daha beton rengine andıran beton renginden beş on daha hararetli bir tona mevla olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orta titrem olduğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken ömür düzınızı güzelleştiren teceddütçi düşüncemları ile evinize ölçü katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli akak odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı çekmece önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara hissedar olacak habitat grupları ve kayırma takımları, Bellona’nın antrasit gri dekorasyon zengin kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi ekseri kıpkızıl gri veya yağız olarak tanımlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta ilahî bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile vesair dekorasyon unsurlarıyla kâmil bir mutabakat kucakerisindedir.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha faal bir yer yaratmanız adına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda mevki aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif tercih edilmese bile cihan genelinde sık sık tercih edilen duvar rengi tonları ortada alan almaktadır.

Renk sıcaklığı da tenvir seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken dargın renk tonları enerjik ve canlı bir ağırlık sunabilir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, gözenek ve parke rengi ile amelî bir şekilde ahenk sağlamlayabilir.

Report this wiki page